Azora wint de Pieter Veraart prijs 2012

Zorg en welzijn organisatie Azora heeft de Pieter Veraart Effectiviteitsprijs in ontvangst genomen. Met het toekennen van deze award spreekt Tangram uit dat Azora het meest effectieve recruitmentteam van het jaar heeft. Voor het derde jaar op rij reikte Tangram deze award uit tijdens de Top Recruiterslunch, waar de vier genomineerden, Azora, IPSE de Bruggen, SVRZ en VU medisch centrum, de beslissende presentatie gaven. Vooraanstaande recruiters die bij het event aanwezig waren, hebben op basis van de presentaties hun stem uitgebracht en daarmee de winnaar bepaald.

“Wij zijn heel blij met deze onderscheiding. Het is een kroon op onze inspanningen om een verbeter- en efficiëntieslag te maken met ons recruiterteam”, aldus Bea Grimberg, manager human resources bij Azora. “In het najaar van 2011 zijn wij gestart met nieuwe software ter ondersteuning van onze werkzaamheden, waardoor we een beter overzicht hebben van de vacatures en in staat zijn om sneller te reageren op sollicitanten. Voor ons is dit een belangrijke stap geweest, mede omdat onze afdeling voornamelijk bestaat uit parttime medewerkers. Door het gebruik van de oplossingen ROOS en TIS is ons team veel effectiever en efficiënter geworden. Er vindt nu bijvoorbeeld geen interne overdracht meer plaats, want alles is in de software terug te vinden.”

Tangram introduceerde deze jaarlijkse effectiviteitsprijs in 2010. De prijs is vernoemd naar de oprichter van Tangram: Pieter Veraart, de pionier op het gebied van recruitmentsoftware in Nederland. Azora nam de prijs in ontvangst uit handen van de winnaar van 2011, Pauline Reemeijer van GGZ Drenthe.

De winnaars! Van links naar rechts: Jessica te Brummelstroete, Bea Grimberg, Maurice Meesters (Algemeen Directeur Tangram), Pauline Reemeijer van GGZ Drenthe (winnaar 2011) en Daphne Sleiderink.

Prijswinnaars in voorgaande jaren waren:

GGZ Drenthe wint Pieter Veraart prijs 2011

G-Star wint Pieter Veraart prijs 2010