Documentaire Bestemming: Station Zeist groot succes!

In de laatste documentaire van Het Rozenhuis Bestemming: Station Zeist wordt het verhaal van een verdwenen en vergeten spoorlijn tussen Utrecht en Zeist verteld.
De reis van het Utrechtse Buurtstation via Bilthoven naar Station Zeist wordt opnieuw gemaakt.

Documentaire wordt veel bekeken
Door de coronasituatie was het deze keer onmogelijk de traditionele première in bioscoop Figi te Zeist te houden. Toch hebben inmiddels vele Zeistenaren en ook veel mensen daarbuiten de documentaire kunnen zien.
De documentaire is voor de zomer op diverse dagen op RTV Utrecht en Slotstad te zien geweest. Daarnaast is de documentaire op Dvd of Usb-stick verkrijgbaar bij het Zeister Historisch Genootschap (ZHG) én bij het Rozenhuis. Ook is de documentaire  te koop bij boekhandel Kramer & Van Doorn in Zeist.
Onderstaand een paar reacties van kijkers:

Het is mooi dat dit belangrijke stuk geschiedenis in de ontwikkeling van Zeist nu op film is vastgelegd en daardoor weer beleefd kan worden.

Naar beproefd recept opnieuw een treffende documentaire die een stukje regionale geschiedenis in oude en nieuwe beelden samenbrengt. Mooi gedaan, complimenten!  

Vanochtend kwamen film en USB-staaf. Vanmiddag ben ik er eens echt voor gaan zitten en ik heb volop genoten.

Ik heb hem twee maal bekeken en vind hem zeer goed gemaakt, de originele beelden uit die tijd verweven met een stoomtreinrit is een goede combinatie. Het is nauwelijks voor te stellen als je vandaag de dag door het voormalige stationsgebied loopt. Al met al een goede informatieve documentaire gestoken in een leuk jasje !