GGZ Drenthe wint Pieter Veraart prijs 2011

Op donderdag 15 september vond tijdens het Tangram Top Recruiters Event de uitreiking van de Pieter Veraart Effectiviteitsprijs 2011 plaats. Vijfentwintig vooraanstaande recruiters konden na de presentaties van de genomineerden hun stem uitbrengen op hun favoriete recruitmentteam om de winnaar te bepalen.

Nadat de stemmen geteld waren, werd duidelijk dat alle organisaties zichzelf op een aansprekende manier voor het voetlicht hadden gebracht. De scores lagen dicht bij elkaar, maar de presentatie van Pauline Reemeijer van GGZ Drenthe werd het best beoordeeld. Uit handen van de winnaar van 2010, Ismalda Schwarzkächel van G-Star Raw, nam zij de prijs in ontvangst.

Tangram, specialist in software voor recruitment en mobiliteit, introduceerde deze jaarlijkse effectiviteitsprijs in 2010. De prijs is vernoemd naar de oprichter van Tangram: Pieter Veraart, de pionier op het gebied van recruitmentsoftware in Nederland. Na een zorgvuldige analyse van alle aanmeldingen werden drie organisaties door Tangram genomineerd. Dat zijn: GGZ Drenthe, VU medisch centrum en Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Alle drie kregen zij de gelegenheid om zich tijdens het evenement te presenteren en vooral ook te motiveren waarom zij de titel “Meest effectieve recruitmentteam van 2011” verdienen. Opvallend detail is dat de genomineerde organisaties alle actief zijn in de zorgsector.